Info

Vauhdittamo

Vauhdittamo on uudenlainen matalan kynnyksen palvelupiste, jossa työnantajat ja työtä hakevat pääsevät kohtaamaan toisensa. Asiakkaitamme ovat työnantajat ja 30 vuotta täyttäneet työtä etsivät lahtelaiset. Rekrytointitapahtumien sekä räätälöityjen ratkaisujen kautta löytyy hyvää työtä ja työlle osaava ja motivoitunut tekijä. Vauhdittamo ESR –hanketta rahoittaa Lahden kaupungin työllisyyspalvelut sekä Hämeen ELY-keskus.

Lataa Vauhdittamon esite tästä linkistä.

Yhteistyökumppani: Haluatko saada Vauhdittamolta uutiskirjeen? Laita pyyntö osoitteeseen vauhdittamo[at]lahti.fi

lahtiely

Ajankohtaista Vauhdittamossa

julkaistu 4.6.2020

Aurinkoista kesäkuuta! 

Vauhdittamossa keskitytään nyt muuttopuuhiin, joten Aleksi kympin palvelupiste on suljettu. Uusi Vauhdittamo avaa ovensa kesätauon jälkeen elo-syyskuussa Palvelutorilla (Kauppakeskus Trio, 2. kerros). 

Lisätietoja: 044 416 4886 

 

julkaistu 1.6.2020

Vauhdittamon ESR-hanke päättyy 31.7.2020, mutta toiminta jatkuu syksyllä uudessa osoitteessa kaupungin rahoittamana. Nyt on kuitenkin tullut aika nivoa hankeen tulokset yhteen. Tästä artikkelista löydät jo tavaksi muodostuneen Vauhdittamon uusimman infograafin. Infograafin lisäksi olemme tehneet videon hankkeen matkasta ja tuloksista joka löytyy Youtubesta(linkki artikkelissa). 

julkaistu 27.5.2020

Vauhdittamon toimitilojen vuokrasopimus Aleksanterinkatu 10 B:ssa päättyy 15.6.2020. Etätyösuositusten ja muuttokiireiden vuoksi emme avaa enää palvelupistettä ennen vuokrasopimuksen päättymistä. Palvelemme etäkeinoin asiakkaita kesäkuun puoleen väliin asti.

julkaistu 5.5.2020

Lahden kaupungin elinvoima- ja työllisyysjaosto päätti kokouksessaan 27.4.2020 myöntää jatkorahoituksen Vauhdittamon toiminnalle. Toimintamalli jatkuu ainakin 30.6.2023 asti Lahden Palvelutorilla. 

 

Lämmin kiitos kaupungin päättäjille luottamuksesta ja satsauksesta ennaltaehkäisevään työllisyydenhoitoon! Matka jatkuu – yhdessä! Tiedotamme kanavissamme käytännön asioista heti, kun olemme viisaampia.

julkaistu 4.5.2020

Hyvää alkanutta toukokuuta! 

Toukokuu on Vauhdittamon tulosten ja hyvien käytäntöjen esittelemisen kuukausi. Verkkosivuiltamme löytyy Hyvät käytännöt -välilehti http://www.vauhdittamolahti.fi/hyvat-kaytanteet jonne julkaisemme tulevien viikkojen aikana yhteensä 12 hankkeessa toteutettua hyvää käytäntöä. 

Pari ensimmäistä hyvää käytäntöä on jo julkaistu, käy lukemassa ja pysy kuulolla :) 

Aurinkoa alkaneeseen viikkoon!